• STIRI

  MAI MULTE STIRI-CLIK AICI!GAZETA OLTULUI

  ScreenHunter_28 Feb. 15 15.01CLIK PENTRU DETALII
  spacer.gifScreenHunter_29 Feb. 15 15.20
  Adrian Rafailă: „Am privit duelul cu FC Caracal mai mult ca pe un antrenament, şi nu ca pe un joc”
  Gruparea din sudul judeţului a remizat cu cealaltă reprezentantă a judeţului în seria a treia din cadrul eşalonului al treilea de Fotbal, FC Caracal, scor 2-2, într-o partidă de verificare desfăşurată pe terenul din Vulcan, localitate situată lângă Braşov.
  SPORT
  Autor articol: George Dărăbană
  55 vizualizari

  Ambele combatante se află într-un stagiu de pregătire centralizată, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Sportul Vişina a început greu confruntarea amicală, caracalenii au condus cu 2-0, însă gruparea din Vişina a reuşit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Reuşitele Sportului au purtat semnăturile lui Marius Radu, respectiv Burcea. FC Caracal şi Sportul Vişina au un parcurs total diferit în turul de campionat: Gruparea din „Parc” se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 22 de puncte acumulate, la o lungime în spatele echipei de pe locul al doilea, CS Ştefăneşti, şi la zece puncte faţă de liderul neînvins al seriei, ACS Berceni. Formaţia din Vişina se află pe locul al nouălea al ierarhiei, cu 14 puncte strânse, la cinci puncte avans de prima poziţia retrogradabilă, a unpsrezecea, ocupată de FCM Alexandria. Astăzi, cei din Vişina vor susţine un alt joc de pregătire, în compania divizionarei de Liga a IV-a, CS Vulcan.

  Oficialul grupării Sportul Vişina, Adrian Rafailă, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei, şi afirmă că în retur Sportul se va baza, în principal, pe jucătorii care au dus greul şi în tur: „Duelul cu FC Caracal a fost mai mult un antrenament, nu suntem interesaţi de rezultate în partidele de pregătire. Pregătirea decurge în condiţii optime, nu ne confruntăm cu probleme medicale. Lotul va rămâne în mare parte la fel ca în tur, jucătorii care au evoluat în tur vor juca şi în acest retur. Au dat dovadă de caracter şi în trecut, avem încredere că se vor descurca bine în meciurile oficiale din acest an”.

   

   

   

   

  CITESTE MAI MULT-CLIK PE IMAGINE

  ScreenHunter_28 Feb. 15 15.01

   

Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Plowing